keskiviikko 6. kesäkuuta 2007

Alamaailman isku


Urbaani elämäntapa yrittää tunkeutua rauhalliseen maalaiskylään. Viereisen puistikon penkkejä oli töhritty "Launosten underground" tageilla.

Suoritin vastaiskun välittömästi maalinpoistoaineen ja rätin avulla. Tulos jäi laihanlaiseksi, mutta yritin edes. Heti kun saan syylliset kiinni itse teossa niin suosittelen kyllä oikeinkirjoituskurssia ja mahdollisesti käsialassakin olisi kehiteltävää. Olisi helpompi jäljittää tekijät.
Kesäloma on alkanut loistavan ilman suosiessa. Käytimme yhden päivän laattahankinnoissa. Tietenkään mitään ei saanut kaupasta mukaan, vaan kaikki on tilaustavaraa ja juuri se sopivin laatta on juuri loppunut varastosta. No kuitenkin saimme tilaukset tehtyä. Pukkilan myyjä Tammistossa oli niin tympeä, että hankimme sieltä vain sen mikä oli suunniteltukin etukäteen. Saahan sitä myyjälläkin olla mielipiteitä, mutta sellaiset kommentit, että "niin en minä ainakaan tuon väristä saumaa laittaisi" voisi jättää ihan omaksi tiedoksi.
Tasoittelin seiniä ja hioin lattioista liipan jälkiä. Taas retki rautakauppaan odottaa. pitää hakea tasoitteet ja vesieristeet yms...

1 kommentti:

Hannairina kirjoitti...

Stop Töhryille -kampanja on levinnyt? Ei kannata, ei se toimi täälläkään.