sunnuntai 8. heinäkuuta 2007

Miks pitää aina haluta sellaista mitä ei ole

Meillä on hanaongelma. Näimme liikkeen ikkunassa pesualtaan joka sopisi mainiosti toiseen vessaan, mutta ongelma on siinä, että allas on 15cm korkea ja miltään valmistajalta ei ole löytynyt sopivaa bideehanaa. Kriteerit ovat sellaiset, että hanasta tulevan veden pitäisi mennä mielellään altaaseen eli putki pitää olla riittävän korkea ja vipu ei saa jäädä altaan reunan alle. Ehkä suunnitelmasta pitää luopua jos emme keksi mitään luovaa ratkaisua. Helpolla ei luovuteta vaikka LVI liikkeen myyjä mutisikin tullessaan palvelemaan: "miks pitää aina haluta sellaista mitä ei ole?" Allaskauppias vakuutti, että keittiöhanoista saa tehtyä bideehanan. Tuohon en kuitenkaan usko, sillä niissä ei ole valmiina venttiiliä joka sulkee vedentulon hanasta kun suihkun kahvaa painaa.

Ulkopuolelta sain tehtyä jälleen hieman lisää ehostusta kun naulasin ns. "mätälaudan" seinän alaosaan. Lankku olikin aika painavaa käsitellä kun se
sahattin muotoonsa 50x175 tavarasta ja oli yli 5m pitkää. Vielä jäi uupumaan pieni räystäs kakkosnelosesta muotoiltuna.

Laatoitukset ovat jo loppusuoralla. Enää uupuu pesuhuoneen lattialaatat ja saumaukset sekä silikoonit. Tietysti vanhaan taloon tulee myös epälukuinen määrä erikokoisia ja muotoisia listoja.

Ei kommentteja: