sunnuntai 27. toukokuuta 2007

Shoppailua

Pesutilat alkavat olla hiljalleen laattoja vaille valmiit. Ruuvasin saunan lasioven paikoilleen kun iski uskonpuute, jos ei se vaikka mahdukkaan paikoilleen. Olin kyllä tunnontarkasti seurannut virolaisen ovitoimittajan yksityiskohtaisia asennusohjeita. Ohjeissa kehotettiin käyttämään luotilankaa ja tarkistamaan, että karmit ovat kulmaisesti paikoillaan. Mitä se sitten tarkoittaakaan. Minä tulkitkin "kulmaisuuden" ristimitaksi. Loksahtihan se ovi kohdalleen ja pienellä säädöllä lukkokin alkoi toimia.
Liimailin ja ruuvasin kaakelilujan suikaleet ikkunanpieliin laatoituksen alustaksi.

Tänään sitten kävimme Hyvinkäällä rautatiemuseossa shoppailemassa. Olin aiemmin kysellyt sieltä jotain rekvisiittaa aseman odotussaliin. Olihan siellä mytävänä jotain makuuvaunun kalustusta. Meille tarttui mukaan saippuateline, eksoottinen vessapaperin annostelija pari naruhyllyä ja tämä:
Tässä on haastetta nykyajan kalustesuunnittelijoille. Kuinka saadaan istuin pieneen tilaan niin, ettei kukaan varasta sitä ja se on riittävän tukeva. Seuraava kuva istuimesta ilmestyy sitten kun se on ruuvattu paikoilleen.

Ei kommentteja: